دانشگاه آزاد اسلامی مرکز ماهان بدون آزمون دانشجو می پذیرد

به گزارش اداره روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی مرکز ماهان در نیمسال اول سال تحصیلی 90/89 درمقطع کاردانی (فوق دیپلم) بدون آزمون دانشجو می پذیرد .متقاضیان جهت ثبت نام به ساختمان اداری این مرکز واقع در ماهان خیابان امام خمینی(ره)بعداز اداره تامین اجتماعی شعبه ماهان نبش کوچه شماره 26 مراجعه نمایند.
بر پایه این گزارش مرکز ماهان در رشته های کاردانی ناپیوسته مرتبط برای دارندگان مدرک پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم :حسابداری،امورمالی ومالیاتی،تربیت بدنی (مربیگری)،کاردان فنی تاسیسات تهویه وتبرید ،معماری،معماری سنتی ،کاردان فنی ساختمانهای بتنی،تربیت معلم آموزش علوم تجربی،تربیت معلم آموزش دینی وعربی،تربیت معلم آموزش ریاضی ورشته های کاردانی پیوسته مرتبط برای دارندگان دیپلم فنی وحرفه ای یا کارو دانش نظام جدید:الکترونیک عمومی،معدن،کودکیاری-مربی بهداشت مدارس،تربیت بدنی وساختمان دانشجو می پذیرد.
لازم به ذکر است شماره تلفنهای  03426228030 و     09135014574  و   09135014573  آماده پاسخگویی به متقاضیان است.

آیا میدانید  دانشگاه آزاد اسلامی طی سالهای اخیر4 رتبه برتر در امر اقامه نماز راکسب نموده است